Reporting in GMAT without propagating

Conversations pertaining to the testing of GMAT

Reporting in GMAT without propagating

Postby aaustin » Wed Aug 19, 2009 4:48 pm

Hi,

I'm trying to just report out Spacecraft parameters after creating the object without propagating. I'm using a ReportFile object and my script looks like this (after the Object creation section):

Create ReportFile rf;
GMAT rf.Filename = './GMAT Output/AttitudeIO_GMAT_Earth_CSFixed_CS1_output.report';
GMAT rf.Precision = 16;
GMAT rf.Add = {quatSat.TAIModJulian, quatSat.Q1, quatSat.Q2, quatSat.Q3, quatSat.Q4};
% GMAT rf.Add = {eulerSat.TAIModJulian, eulerSat.Q1, eulerSat.Q2, eulerSat.Q3, eulerSat.Q4};
% GMAT rf.Add = {dcmSat.TAIModJulian, dcmSat.Q1, dcmSat.Q2, dcmSat.Q3, dcmSat.Q4};
GMAT rf.WriteHeaders = Off;
GMAT rf.LeftJustify = On;
GMAT rf.ZeroFill = Off;
GMAT rf.ColumnWidth = 27;

Report rf quatSat.TAIModJulian;

This works OK and the report contains the initial Spacecraft epoch. However, if I modify the Report command to look like this:

Report rf quatSat.TAIModJulian, quatSat.Q1;

I get the following error:

1: **** ERROR **** Interpreter Exception: Nonexistent or disallowed Report Variable: "quatSat.TAIModJulian,";
It will not be added to Report in line:
" 102: Report rf quatSat.TAIModJulian, quatSat.Q1;"

This error occurs no matter what parameters I am trying to report, as long as I am trying to report more than one parameter. Saving a parameter value as a variable and trying to report the variable does not work either. Any help on reporting multiple parameters without propagation would be appreciated.

Thanks,
Adam Austin
aaustin
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 19, 2009 4:34 pm

Re: Reporting in GMAT without propagating

Postby space_egd » Wed Aug 19, 2009 4:54 pm

Change
Report rf quatSat.TAIModJulian, quatSat.Q1;


To
Report rf quatSat.TAIModJulian quatSat.Q1;


Currently the report command having commas inbetween parameters causes an error in GMAT. A bug has been submitted about this.
space_egd
 
Posts: 357
Joined: Sun Jun 08, 2008 9:02 pm
Location: MD

Re: Reporting in GMAT without propagating

Postby aaustin » Wed Aug 19, 2009 5:14 pm

Thanks!
aaustin
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 19, 2009 4:34 pm

Re: Reporting in GMAT without propagating

Postby space_egd » Wed Aug 19, 2009 5:30 pm

I thought a bug was already created but I couldn't find it.

I've created Bug 1522 to capture this issue.
space_egd
 
Posts: 357
Joined: Sun Jun 08, 2008 9:02 pm
Location: MD


Return to Testing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest